Svadobný Moderátor Emilio - Merymy

Svadobný Moderátor Emilio

Emilio je moderný sprievodca vašou vysnívanou svadbou. Moderuje svadby po celom Slovensku, Čechách a v zahraničí aj v AJ, NJ a ŠJ.

Svadobný deň patrí k jedným z najkrajších pre nás všetkých v živote. A určite si ho všetci chceme vychutnať, užiť, smiať sa. Vďaka mladejšiemu Emiliovi ho taký a hlavne bez stresový môžete mať.

Moderuje svadby po celom Slovensku, Čechách a v zahraničí aj v cudzích jazykoch ako AJ, NJ a ŠJ.

Ako moderátor či zabávač s dávkou správneho humoru Vás originálne prevedie svadobným dňom i večerom. Profesionálne sa postarám o gradujúcu zábavu a náladu svadobných hostí. Strhujúca interakcia v novom modernom štýle svadobných tradícií pod mojim vedením, je záruka svadby, na ktorú budú všetci pozvaní hostia ešte dlho spomínať.

Ponúkam Vám služby sprievodcu na svadbách v pozícii starejšieho v mladšom a modernom prevedení pre vašu unikátnu svadbu.
Pripravím nezabudnuteľný svadobný program ušitý pre jedinečnosť danej svadby presne na mieru podľa požiadaviek mladomanželov. Doporučím umelcov, atrakcie na spestrenie a vyskladám originálny program iba pre Vás. Vy snívate a ja pre Vás plním vaše sny.

EmiLiOVE moderácie si zamilujú nielen svokry.

Hodnotenia

Užívateľ zatiaľ nemá žiadne hodnotenia.

Buďte prvý a ohodnoťte “Svadobný Moderátor Emilio”

Your email address will not be published.

200
Napíš priamo dodávateľovi
Zistiť cenu a dostupnosť
Zavolaj dodávateľovi
Nestrácaj čas písaním a zavolaj dodávateľovi
0949877342
Prejdi na stránku dodávateľa

Súvisiace služby

Merymy
Compare items
  • Total (0)
Compare
0

Vaša správa bola odoslaná dodávateľovi.

Prihlásiť sa