Ahojte, zaujímalo by ma, či sa vzťah nejako zmení po svadbe. Bola by som rada, keby to zostalo tak ako to je teraz, len sa obávam, že sa náš vzťah môže zhoršiť.
Nemôžem hovorit za všetkých, ale poviem ako to je u nás.Náš vzťah po svadbe sa viac utuzil lebo sme si sľúbili v dobrom aj v zlom a už sme boli manžel, manželka a len pri slove tohto slova citim urcitu dôležitosť a zodpovednosť jeden za druhého, je to krásne obdobie.podla mna je to individuálne .
Ďakujem Vám za odpoveď. Mám z toho obavy, aj keď si nemyslím, že sa to musí stať. Len by som bola rada pripravená. 😀
Autor
Zobrazujú sa 3 príspevky - 1 až 3 (z celkového počtu 3)
Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Pre zlepšenie našich služieb používame cookies. Používaním tejto internetovej stránky nám udeľujete súhlas na zhromažďovanie informácií prostredníctvom cookies. Prečítajte si viac o cookies aj o tom, aké máte možnosti ich ovládať. Viac informáciíNastavenie cookiesPrijať
Privacy & Cookies Policy
Prehľad ochrany osobných údajov
Cookies sú malé textové súbory, ktoré webová lokalita www.merymy.com ukladá do Vášho počítača, mobilu alebo iného zariadenia. Cookies, ktoré používame umožňujú webovej lokalite rozpoznať Vás a následne Vám sprístupniť požadovanú službu. Prostredníctvom cookies môže webová lokalita zaznamenať taktiež nastavenia Vášho internetového prehliadača, jazyka, ktorý uprednostňujete a pod. Vaša budúca návšteva webovej lokality tak môže byť rýchlejšia a komfortnejšia. Bez súborov cookies by prehliadanie webovej lokality bolo komplikovanejšie a jej funkčnosť by nemusela byť bezchybná. Cookies nám pomáhajú neustále skvalitňovať a rozvíjať ponuku a nastavenia našich služieb a prispôsobovať ich Vašim preferenciám a potrebám. Na základe cookies možno analyzovať a štatisticky vyhodnocovať používanie služieb a inzercie na webovej lokalite a následne vylepšovať jej obsah, funkčnosť či dizajn, ako aj efektívnejšie a relevantnejšie cieliť marketingovú komunikáciu.